Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

60 jaar van verbroedering in Chantilly

Gedurende het weekend van 22 en 23 juni, ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van de verbroedering, nodigde de stad Chantilly een delegatie van Watermaal-Bosvoorde, bestaande uit: de schepene van de Europese Betrekkingen, Hang Nguyen, leden van het verbroederingscomité, vertegenwoordigers van de vzw's en burgers van Bosvoorde uit voor deelname aan een feestelijk programma van culturele en sportieve ontmoetingen en ontdekkingen. De gelegenheid om samen de diamanten bruiloften van Chantilly en Watermaal-Bosvoorde te vieren als garantie voor een sterke en duurzame vereniging, constructieve en ondersteunende uitwisselingen en het succes van wederzijdse verplichtingen en oprechte vriendschapsuitingen. 
 
 
In 60 jaar tijd hebben we een stevige band opgebouwd tussen
 de twee gemeenten, een 
bevoorrechte relatie die voortdurend uitwisselingen tussen alle generaties biedt rond verschillende thema's zoals muziek, schilderkunst, sport, onderwijs en handel. 
 
 
 
 
Ter herinnering, de verbroedering werd in het leven geroepen om mensen verder te binden en door de ontdekking van anderen vriendschappen te binden. Ook nu nog is gastvrijheid het sleutelwoord. We herinneren ons dit weekend de warme welkom, de vriendelijkheid maar vooral de ontmoeting met de bewoners!  We werden verwelkomd in de huizen van de lokale bevolking om een deel van hun leven te delen. 
Als ook u een maaltijd en een bed wilt delen en vooral onze collega's in Chantilly, hun cultuur en tradities wilt ontdekken, laat het ons weten!
De afdeling Europese Betrekkingen blijft tot uw beschikking op het volgende adres: verbroedering1170@wb1170.brussels

 

Document acties